Politiek

Inzet van de VVD in de politiek

De gemeenteraad staat aan het hoofd van de gemeente. De 27 Rondeveense raadsleden geven sturing aan het lokale beleid en ontwikkeling. Ze vormen het algemeen bestuur van de gemeente, dat het college van Burgemeester en Wethouders (het dagelijks bestuur) controleert.

Namens de VVD neemt een wethouders deel aan het dagelijks bestuur. Er zijn in totaal drie wethouders.

Van de 27 gemeenteraadsleden in De Ronde Venen zijn er drie van de VVD. De fractie wordt ondersteund door een fractie-assistent. In het overzicht hieronder ziet u wie dit zijn en hoe u ze kunt benaderen.

Wethouder: Alberta Schuurs - Jensema

Alberta Schuurs - Jensema

Alberta Schuurs is de VVD wethouder met in haar portefeuille financiën, jongeren, jeugdzorg, onderwijs, sport, personeel en organisatie, ICT, openbare ruimte, mobiliteit, verkeer, groen, juridische zaken (politiek), takendiscussie en het inkoop- en aanbestedingsbeleid. Alberta is de coördinerend wethouder financiën.

Volg Alberta op https://twitter.com/albertaschuurs

Rudolf van Olden

Rudolf

E-mail: r.vanolden@vvddrv.nl

Portefeuille:
Financiën, Economie en bedrijvigheid, Inkoop- en aanbestedingsbeleid, Zwembad Abcoude

Rob Evers

Portefeuille:

wordt nog verdeeld

Janny Rosendaal-Kamping

Portefeuile:

wordt nog verdeeld

Sandra Vreugdenhil

Sandra is fractie assistent van de VVD.