Presentatie coalitieakkoord Verbindend, innovatief en ondernemend

23-04-2018

2018-04-23

Met gepaste trots is het nieuwe coalitieakkoord afgelopen maandag aan de pers gepresenteerd. Deze presentatie heeft samen met de formateur en onze coalitiepartijen CDA, D66 en de seniorenpartij plaatsgevonden in het gemeentehuis. Op donderdag 26 april zal het akkoord in de raad worden vastgesteld waarna de wethouders zullen worden geïnstalleerd. Vanuit de VVD zal Alberta Schuurs, na instemming van de raad, wederom als wethouder worden benoemd waarmee er een raadszetel vrij zal komen. Deze raadszetel zal dan worden ingenomen door Michel van Dijkman, de huidige fractie-assistent. Bart Richter is door de fractie als fractievoorzitter benoemd.

Als VVD hebben wij het volste vertrouwen in de samenwerking met de nieuwe coalitiepartijen en zullen wij ons in nauwe samenwerking met alle partijen, inwoners en ondernemers volop inzetten voor onze gemeente!