Nieuws

Nieuws

VVD De Ronde Venen gaat met vijf zetels de nieuwe raad in!

23-03-2018

2018-03-23

Op 23 maart jl. is de definitieve verkiezingsuitslag voor gemeente De Ronde Venen vastgesteld. Als VVD willen wij iedereen die op ons gestemd heeft hartelijk bedanken! Dankzij uw stem zitten wij wederom stevig in het zadel als tweede partij van De Ronde Venen. U heeft ons beloond voor het nemen van de verantwoordelijkheid om de gemeente financieel gezond te houden en te zorgen voor de belangen van alle inwoners en ondernemers. Met ons frisse team zullen wij ons ook in de komende raadsperiode volop gaan inzetten!

Namens de VVD zullen in eerste instantie Alberta Schuurs, Sandra Vreugdenhil, Bart Richter, Rudolf van Olden en Rob Evers in de raad zitting nemen. Michel van Dijkman zal als fractie-assistent worden benoemd.  Gekozen was ook Morad Bouslimane.  In verband met persoonlijke omstandigheden neemt hij zijn raadszetel nu niet in. Hij blijft wel betrokken bij de VVD en zal op een later moment weer een actieve rol gaan vervullen.

Inmiddels is er een informateur benoemd, mevrouw Luyer, die gestart is met het onderzoek naar een mogelijk coalitie. Natuurlijk willen wij onze verantwoordelijkheid blijven nemen en maken wij graag deel uit van een nieuw te vormen coalitie. We zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

De overige partijen hebben de volgende zetels behaald, CDA 6 zetels, RVB 4 zetels evenals D66, PvdA/GL 3 zetels evenals de Seniorenpartij en CU/SGP evenals Lijst 8 kernen 1 zetel. 

227
website powered by WEBSOLVE