Nieuws

Nieuws

Jan Huitema komt naar De Ronde Venen

17-02-2018

2018-02-17

Melkveehouder en VVD Europarlementariër Jan Huitema bezoekt De Ronde Venen.

Op vrijdag 2 maart a.s. bezoekt Europarlementariër Jan Huitema op uitnodiging van de VVD De Ronde Venen onze gemeente. Jan, zelf melkveehouder in het Friese Makkinga voerde in 2014 campagne voor de Europese Verkiezingen onder de slogan “ Brussel kan wel wat boerenverstand gebruiken “ en werd vervolgens met voorkeursstemmen gekozen.  Het programma van het bezoek is in samenspraak met LTO Nederland, afdeling Noord West Utrecht opgesteld.

Aan het begin van de middag wordt een werkbezoek afgelegd aan een boerderij in Waverveen, waar een rondleiding plaatsvindt op het gebied van innovatieve mestverwerking. Om 14.00 uur komt Jan Huitema op de boerderij van de familie van Dam, Burgemeester Padmosweg 169 in Wilnis en gaat daar graag in gesprek met agrariërs en geïnteresseerden uit de regio over heersende thema’s zoals onder meer knellende regelgeving, natuuraanleg enstimulering van innovatie. VVD lijsttrekker Alberta Schuurs: “ De VVD vindt het van belang dat boeren gestimuleerd worden in hun ondernemerschap en daarnaast dragen zij essentieel bij aan de fijne leefomgeving en het mooie polderlandschap in het Groene Hart en ook dat vinden wij als VVD erg belangrijk”.

De VVD De Ronde Venen nodigt agrariërs en geïnteresseerden van harte uit om op vrijdag 2 maart a.s. met Jan Huitema in gesprek te gaan.

 

Vrijdag 2 maart

14 uur tot ca 16 uur

Fam. van Dijk

Burgemeester Padmosweg 169 Wilnis

NB het is in de schuur, het kan een beetje fris zijn.

346
website powered by WEBSOLVE