Nieuws

Nieuws

Onze inzet voor in verbinding

31-01-2018

2018-01-31

Onderstaand vindt u over dit onderwerp de volledige tekst van ons verkiezingsprogramm.

 

In verbinding

De VVD is lokaal geworteld in De Ronde Venen en manifesteert zich maatschappelijk en is in verbinding met de inwoners en ondernemers. De VVD werkt lokaal, regionaal en landelijk, dat maakt de VVD krachtig. Oplossingen zijn vaak alleen mogelijk in samenwerking met anderen. Voor de VVD houdt samenwerking niet op bij onze gemeentegrenzen.

 

Het is gebleken dat inwoners meer woonplezier ervaren en ondernemingen beter draaien als zij alle mogelijke vrije (regel) ruimte krijgen en eigen verantwoordelijkheid kunnen nemen. De VVD blijft er aan werken dit mogelijk te maken. Wij doen dit als verbinder van de lokale samenleving door open en transparant te communiceren, bereikbaar te zijn, vrijheid te bieden waar het kan, ondersteuning te bieden waar het nodig is en door inwoners zichzelf te laten zijn in de gemeente. Alle inwoners en alle ondernemers van De Ronde Venen die willen meedenken en goede ideeën hebben zijn altijd welkom bij de VVD. De inwoners en ondernemingen staan bij ons altijd centraal.

Tegelijkertijd zullen wij als VVD stevig onze lokale verantwoordelijkheid nemen. Met respect en verantwoordelijkheid gaan wij in gesprek met inwoners, ondernemers, organisaties en andere partijen over hedendaagse en toekomstige ontwikkelingen. De beste resultaten behalen wij door in optimale verbinding met elkaar te staan en onze kernwaarden uit te blijven dragen.

362
website powered by WEBSOLVE