Nieuws

Nieuws

VVD zet vrijwilligers in het zonnetje

20-11-2017

2017-11-20

De VVD is heel blij met al onze inwoners die zich vrijwillig inzetten op allerlei terreinen in onze gemeente. Of het nu gaat om hulp aan familie of vrienden of bij een sport- of culturele vereniging of bij een verzorgingstehuis of waar dan ook. Heel veel mensen doen graag iets voor andere mensen en dat vinden we fantastisch. Met al deze belangeloze inzet wordt onze gemeente een stuk mooier.

 

Daarom zetten we vrijwilligers in het zonnetje.

 

Deze keer zijn we bij de tennisvereniging VLTV in Vinkeveen geweest.

Hier is een groep vrijwilligers, die twee keer per week bijna het hele jaar door, het parkonderhoud doet van de tennisvereniging. Zij zorgen dat de acht smashcourt tennisbanen in zo’n goed mogelijke staat blijven en voor het schoonhouden van het park (bladvrij houden, losse tegels opnieuw vastleggen e.d.) en voor klein onderhoud in en rond het clubhuis. Wij vinden het fantastisch dat zij zich zo belangeloos inzetten en hebben hun daarom getrakteerd op appeltaart van ’t Koffiehoekje uit Wilnis.

 

Uiteraard moeten wij de andere vrijwilligers van de VLTV niet vergeten die eveneens een bijdrage leveren voor een mooie tennisclub.

Dank voor jullie goede zorgen…..!!!!!

 

348
website powered by WEBSOLVE