Nieuws

Nieuws

VVD-verfrissing voor lopers Zilveren Turfloop

05-11-2017

2017-11-05

Dat het prachtig loopweer kan zijn in november bleek deze zondag maar weer eens. Bij aanvang van de Zilveren Turfloop was het schitterend weer met veel zon. De laatste lopers kregen helaas wel te maken met een bui maar dat mocht de pret niet drukken. Wij hebben de vele lopers van een verfrissend flesje VVD-water voorzien.

 

Voor de honderden kinderen die met veel plezier hebben deelgenomen aan de kinderloop van een kilometer waren tasjes beschikbaar met aardigheidjes waaronder een flesje VVD water. Ook liepen er veel ouders met de kinderloop mee om hun kinderen aan te moedigen. Voor sommigen was het aanpoten om de kinderen bij te houden wat het enthousiasme benadrukt. Natuurlijk is het fantastisch dat al deze kinderen deelgenomen hebben. Als VVD stimuleren wij het op jonge leeftijd starten met sporten van harte. Het is leuk, goed voor de teamgeest en gezond!

 

turfloop 3

 

De volwassenen konden deelnemen aan de 5 of 10 km of 10 Engelse mijlenloop (16,1 km). De eerste lopers van de korte afstand waren binnen een kwartier al weer terug en de laatste lopers van de lange afstand na ongeveer 1,5 uur. Een leuke opmerking van een deelnemer was: “Ha, lekker, rechtsdraaiend water!.” Het mooie van hardlopen is dat ieder op zijn of haar eigen niveau kan presteren met mooie resultaten als gevolg. Een verfrissend flesje water na alle inspanning is dan ook zeker op z’n plaats! Sandra Vreugdenhil heeft deze actie namens de VVD gecoördineerd, ze zei na afloop: “ik was aangenaam verrast over de gretige aftrek van onze flesjes water door de enthousiaste lopers die langs onze kraam kwamen”.

 

Ons eigen VVD-team liep voor het derde jaar mee, niet direct om te winnen maar vooral om het plezier! Een podiumplaats voor onze deelnemers is het dan ook niet geworden maar leuk was het zeer zeker!

 

turfloop 2

 

438
website powered by WEBSOLVE