07-11-2017

Periodieke nieuwsbrief, de leden krijgen het via de mail.

05-11-2017

2.000 flesjes water voor Tuflopers. De VVD heeft aan alle deelnemers van de Zilveren Turfloop flesjes water uitgedeeld.

turfloop 1

29-09-2017

Rob Evers en Janny Rosendaal zijn als raadslid geïnstalleerd.

installatie raadsleden

28-09-2017

Vandaag is met volledige steun van de VVD fractie in een bijna unanieme gemeenteraad het burgerinitiatief aangenomen.

25-09-2017

Mijdrecht op de borden dankzij de VVD het het CDA.

bebording A2

04-09-2017

Aan het begin van de fractievergadering van vanavond hebben de raadsleden Yvonne van den Heerik en Maarten van der Greft bekend gemaakt om per direct hun gekozen raadszetel binnen de VVD-fractie van de gemeente De Ronde Venen in te ruilen voor een plek binnen de fractie van Ronde Venen Belang. De VVD-fractie en het bestuur van het VVD lokale netwerk Rijn, Vecht en Venen vinden de plotselinge overstap opmerkelijk en betreuren de gekozen handelswijze ten zeerste.

10-08-2017

Met plezier nodigen wij jullie uit voor een lezing van Marc van den Tweel, directeur van Natuurmonumenten, met als titel “Laat de natuur niet links liggen”.

30-04-2017

Het was 21 april een jaar geleden dat ik wethouder werd. Ook nu gaat het cliché op: het is voorbij gevlogen. Ik wil op het eerste jaar terugkijken via twee beleidsplannen. Hoor ik u nu denken: beleidsplannen, wat saai? Nou dat valt reuze mee, want het is het begin van actie.

22-03-2017

Yvonne Welter bedankt u graag voor uw stem!

14-03-2017

Dit is al weer de tweede Nieuwsbrief van de VVD-fractie en de wethouder
van VVD De Ronde Venen. In deze nieuwsbrief weer een groot aantal
onderwerpen die afgelopen periode in de gemeente gespeeld hebben:
Goede bereikbaarheid, financiële zaken, Verkeer, Statushouders,
Gezondheid en het centrumplan Vinkeveen.